DISCOVER my TEA LINES

Summer is coming, Time for ICE TEA

Niets is gezonder dan je eigen gemaakte ice tea! Al deze blends die je hier vindt zijn uitermate goed geschikt om zelf je ice tea mee te maken. Bovendien zijn ze ook nog eens allemaal biologisch en al dan niet met enkel natuurlijke aroma’s verrijkt! Zelf raad ik jullie aan om de “coldbrew methode” te gebruiken, zo haal je zeker het beste uit je theeblends. Ik leg het jullie hieronder graag uit. Wil je toch met andere manieren aan de slag en meer ice tea recepten, ice tea cocktails, tips en weetjes te weten komen dan raad ik jullie aan om het grote ice tea gedeelte in mijn boek ” tea is sexy” even door te lezen.

De coldbrew methode:

  • doe 8 gram van je blend in een zeefje, filterzakje of los in je fles/kan/pot.
  • doe dit in 1 liter KOUD water.
  • Laat minimum 6-8 uur trekken in de koelkast
  • Zeef de ice tea of haal de filter/zeef eruit
  • eventueel bijzoeten naar eigen smaak en versier met wat fruit

ATV op bezoek

we beginnen met een lekkere thee in de bijzondere theelounge van teacoach Ken.

Aldus atv

Tea Lounge / Store

Jezusstraat 34, 2000 Antwerpen

Kom genieten van een heerlijk kopje thee in onze gezellige Tea Lounge. Je kan hier terecht voor niet alleen thee maar ook voor een koffie, glaasje wijn of bubbels. Ook kan je proeven van heerlijke dessertje met Matcha zoals een warme Matcha wafel of een Matcha cheesecake. De lounge is open van dinsdag tot en met zaterdag van 11h – 17.30h.

LOGO_pink.png

Het boek

@teacoach.ken giet al zijn ervaring met thee in het boek Tea is sexy, 204 bladzijden met álles over het perfecte kopje, de soorten thee, do’s en don’ts, tot hot summer ice teas, tea cocktails, matcha en een hoop sexy tea people. Let’s talk dirtea!