- Gratis verzending vanaf 50 euro enkel in België -

Let's start something new

Beste tealovers,
Zoals ik al een tijdje geleden Teasde ben ik blij jullie nu “Tea by Teacoach Ken 2.0” aan te kondigen! Wat houdt dit nieuwe concept in?
– De thee blends gaan 24/7 online beschikbaar zijn op de website die in een nieuw jasje zal gestoken worden zodat hij nog gebruiksvriendelijker wordt!
– Workshops worden gegeven op een mooie locatie in groep maar ook privé te boeken.
– Last but not least: nieuwe showroom ( locatie : Meir 12) met tasting momenten om de nieuwe seizoensgebonden thee blends voor te stellen en waar jullie enkel op afspraak het hele assortiment kunnen ontdekken en shoppen.
Dit houdt dus in dat de tearoom en winkel in de jezusstraat vanaf heden definitief gesloten is.Half april zal de showroom open gaan. Op naar een volgend verhaal met vele mooie theemomenten maar net iets anders dan u nu gewend bent! Ook zijn er enkele producten die uit het gamma gaan en daardoor afgeprijsd zijn dus zeker ook eens bekijken zou ik zeggen! vele theegroeten ken x 
Kom genieten van een
afternoon high tea

Kom is genieten van een heerlijke afternoon tea in de gezellige tea lounge bij Teacoach Ken. Laat je verwennen met heerlijke sandwiches en versgebakken scones.Lees op mijn blog “Tea talk” alles over afternoon/high tea! 

ATV op bezoek

we beginnen met een lekkere thee in de bijzondere theelounge van teacoach Ken.

Aldus atv

Tea Lounge / Store

Jezusstraat 34, 2000 Antwerpen

Definitief gesloten, vanaf half april nieuwe showroom enkel te bezoeken op afspraak gelegen te Meir 12

LOGO_pink.png
& So are you  Let's talk dirTEA

Het boek

@teacoach.ken giet al zijn ervaring met thee in het boek Tea is sexy, 204 bladzijden met álles over het perfecte kopje, de soorten thee, do’s en don’ts, tot hot summer ice teas, tea cocktails, matcha en een hoop sexy tea people. Let’s talk dirtea!

Wishlist 0
Continue Shopping