- Gratis verzending vanaf 50 euro enkel in België -

Ken Calander, Tea Coach Ken, nice to meet you!

Teacoach Ken also known as Ken Calander: Thee is sexy. Waarom? We zijn allemaal bezig met onze gezondheid, voeding en levensstijl en daar hoort thee gewoon bij. Thee is een lifestyle, a way of healthy living. Door de juiste keuzes te maken voel je je beter, fitter en vol energie. Dus groeit je zelfvertrouwen, zie je er vanzelf beter uit en daardoor voel je je ook sexy. Thee is sexy!
Als rasechte horecaman werkte ik jaren in verschillende restaurants. Tot mijn vorige werkgever besliste om een theelijn op te starten. Zelf kende ik toen nog maar bitter weinig van thee maar mijn interesse werd snel groter. Een serie van workshops, lessen bij een theesommelier en voornamelijk veel leren van collega’s volgde. De intense opleiding tot theesommelier bij het Chinese Tea Arts Center maakt mij tot de thee-believer die ik ben vandaag.
Thee is hip. Altijd al geweest eigenlijk.

Wie ben ik?

Ken Calander, een theeliefhebber, levensgenieter mét gevoel voor humor.  Samen met mijn partner Jochen Vanhoudt vorm ik een ijzersterk team.  Toen ik de kans kreeg om over thee te leren, nam ik die met beide handen aan.  Theesommelier word je niet zomaar.  Je studeert en leert over thee maar voornamelijk ga je proeven, veel thee proeven.

Na alle opleidingen tot theesommelier wilde ik graag ondernemen in thee.  Tea by TeaCoach Ken is mijn passie die realiteit is geworden.  Ik mag mensen adviseren over thee via de webshop of op afspraak in de showroom op de Meir Doen wat je graag doet, dat is toch fantastisch!

Sterrenrestaurants en hippe clubs bieden aparte theekaarten aan voor zowel warme als koude thee.  Thee als afsluiter van een heerlijk diner? Cocktails met thee als basis? Yes please. Ik word er gewoon blij van.  Die passie deel ik graag met jullie juist omdat thee zo gezond is en je het met bijna alles kan combineren. 

Have a break, have some Tea!

Wishlist 0
Continue Shopping