- Gratis verzending vanaf 50 euro enkel in België -

Waarom een theeabonnement nemen?

Een thee abonnement – jou ideale cup of tea.

We leven of beter gezegd leefden in een gehaaste wereld. Eentje zonder veel tijd. Investeren in kwalitatieve producten willen we vaak, maar schuiven dit op de lange baan wegens gebrek aan tijd of andere prioriteiten… Een nieuwe smaakwereld ontdekken staat al helemaal niet op het programma… Daarom heb ik voor jullie de ideale oplossing bedacht! Het thee abonnement!

Vele mensen die bij mij in de shop komen en eigenlijk leek zijn in thee drinken weten dikwijls niet waar te beginnen. Steevast starten we de zoektocht naar jouw ideale theekop met mijn standaard vraag: wat is jou favoriete thee? Dit kan groene thee, zwarte thee of een fruit/kruiden infusie zijn. Meestal hebben we de ideale thee match snel gevonden. Maar mijn ervaring leert me, dat de andere thees die ik opnoem vaak aan de kant geschoven worden omdat men ze niet kent of simpelweg nog nooit geproefd heeft. Maar om dan ineens een groot pak of blik te moeten kopen, doen we uiteraard ook niet graag. Het thee abonnement is dus dé ideale oplossing om ook eens andere smaken te leren kennen en vooral te ontdekken! En wie weet zit jouw favoriet wel tussen die onbekende kopjes thee.

Nog niet overtuigd? Ik som alvast even de voordelen van een thee abonnement op:

  • Iedere maand krijg je een pakketje nieuwe smaken en soorten om te ontdekken
  • Door te proeven, leer je jezelf kennen en kom je erachter wat jij nu echt het lekkerst vindt
  • Het zijn steevast proevertjes ( maar in ruime porties ) Iets niet jouw ding? Aarzel dan niet om hem cadeau te geven aan anderen! Wie weet is het wel de favoriet van je buurvrouw/man
  • Je krijgt zelf de kans om je zelfgebrouwen ice tea te maken
  • Je ontvangt per maand 3 tot 5 verschillende soorten ( samen 100gr )
  • Een gepersonaliseerde brief begeleid je in je thee ritueel en breng ik mijn kennis als theesommelier over naar jullie en dit alles gratis en voor niets. Handig toch?

Twijfel je nog? Aarzel dan zeker niet om persoonlijk met mij contact op te nemen! Ik garandeer je dat er een heel nieuwe wereld aan thee voor je zal opengaan!

Wat houdt het nu precies in;

Je ontvangt elke maand 3 tot 5 zakjes ( afhankelijk van het gewicht van de thees) verschillende thee voor samen aan 100gram. De precieze inhoud verschilt van maand tot maand, zo kun jij verschillende soorten thee ontdekken!

In het pakket kan zowel groene, zwarte, witte, gele, oolong, Pu-Erh thee zitten als infusies of mélanges van rooibos, kruiden, bloemen en/of fruit.

Op elke thee staat informatie over de thee zelf en een aanbeveling hoe je de thee zet.

Ook krijg je een persoonlijke nota van Teacoach ken erbij met nog wat tips & Tricks over de thees.

Gedurende de periode van je lidmaatschap krijg je 10% korting op al je aankopen op de webshop, je krijgt dan een persoonlijke kortingscode.

Je hoeft het abonnement niet op te zeggen. Het verloopt automatisch na de periode die je gekozen hebt.

Wil je graag iemand verrassen met een theepakket? Dat kan ook, wij selecteren de thee met veel zorg en sturen het pakket naar de gelukkige…

Heb je een voorkeur voor een bepaalde theesoort (bv. groene thee) of is er iets dat je totaal niet lust (bv. gember) laat het ons dan ook weten bij de opmerkingen.

Bekijk zeker de verschillende formules:

3 maanden abonnement = 12,50 euro per maand daarna automatisch afgelopen. + gratis doseerlepel.  (incl. verzendkosten)

6 maanden abonnement = 12,50 euro per maand daarna automatisch afgelopen. + gratis doseerlepel en Filter.  (incl. verzendkosten)

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Matcha ice Tea

Er is op dit moment niet veel dat hipper is dan matcha.  Matcha is overal. Zeker nu het intermitted fasten een hype is. Het wordt

High “afternoon” Tea

De high tea of beter gezegd “afternoon tea” zou volgens de volksmond ontstaan zijn door de zevende hertogin van Bedford in de jaren 1840. Tussen

De Nederlandse theeplant

Iedereen heeft zo zijn bucketlist en je kunt al raden wat er op de mijne staat. Inderdaad, ooit eens op een echte theeplantage staan en

Wishlist 0
Continue Shopping